joi, 3 februarie 2011

Teo despre mine


Teo: Incercand sa sintetizez cele pe care le stiu despre tine, lucru firesc la inceputul unei comunicari, realizez ca nu sunt prea multe - cateva date biografice, cateva fotografii, nu foarte recente, cateva e-mail-uri si doua-trei convorbiri telefonice, ceva dintre preocupari afisate pe FB... . In urma acestei analize imi ramane in prima instanta entuziasmul tau crescand fata de relatia noastra si nevoia mea de a fi atent la a nu gresi cand ma reped cu sfaturi ori  in a nu omite sublinieri importante.

Acum am sa iti fac un compliment, intentionat inaintea unei observatii critice: am intilnit foarte rar o hotarare atit de navalnica in a lua masuri de indreptare inspre bine, ce par a fi insotite de bucurie, mai ales la persoane ce au trecut nu de curind, de copilarie. Oamenii ajunsi la maturitate biologica capata cel mai adesea o rezistenta la schimbare si chiar atunci cand o consimt o fac mai cu seama , fara entuziasm - fapt ce dauneaza grav rezultatelor. Ramine de vazut acum "cat te tine" ast avant.
   
Cu referire la atitudinea ta de pina acum fata de miscare: poate parea o slabiciune intarita de circumstante, dar daca privesti mai atenta o sa afli ca la baza acestei situatii se afla lipsuri mari in ce priveste sinceritatea cu care iti traiesti viata in general.

Sper sa nu fi fost prea dur in afirmatii. Subliniez ca modul clar si ordonat in care iti exprimi trairile intra puternic in conflict cu etichetarea de mai sus, lasind loc la mari asteptari de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu