vineri, 4 noiembrie 2011

Evolutia prin Trecere


Amidi: Evolutia este un proces continuu ce nu inceteaza in momentul despartirii fizice de lumea aceasta. Este o afirmatie de-a ta. Asa sa fie oare sau odata ajunsi dincolo avem posibilitatea sa alegem sa facem un salt evolutiv imediat, dat fiind accesul la o cunoastere totala?

Teo: E suficient putin antrenament al atentiei pentru a realiza ca la trezirea din somn avem exact aceeasi starea launtrica generala cu cea din momentul adormirii. Cand cresti durata si intensitatea antrenarii atentiei asupra continutului mental din momentul adormirii, o sa observi ca primul gind de la trezire e continuarea ultimului gind dinaintea adormirii.

Tot astfel si cu moartea – nimeni dintre cei care nu au trecut pragul vederii in Duh (sau au accesul la o cunoastere totala, cum spui tu) nu se poate trezi dincolo cu o constructie launtrica mai inalta decit cea cu care a adormit. Iar cei care pot face asta au exersat-o inca din timpul vietii.
Asa cum nu-i suficient sa te culci pentru a progresa launtric, tot astfel nu-i suficient sa mori pentru a avea acces la Cunoastere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu