vineri, 20 ianuarie 2012

Unde gasim Intelepciunea?


M.M: Da, asa este, cum scriem asa gandim. Cat despre tine, in afara de faptul ca scrii frumos , ai o parere si o gandire profunda si chiar daca ideile si conceptele le-am mai gasit in multe alte carti, tu le imbraci intr-un stil propriu. Si mai cred despre tine , in afara faptului ca citesti mult - ca ai un suflet atat de frumos si deschis incat ai acces la inspiratia divina. Ai scris vreo carte, sau te-ai gandit ca esti atat de talentat incat sa scrii o carte ? Cred ca ai nevoie doar de un subiect si o provocare si restul vine de la sine...

Teo: Asa cum ai perceput si tu, subiectele abordate pe acest blog se regasesc in nenumarate alte inscrisuri, singura scuza pentru ca le-am afisat fiind tocmai "culoarea personala", pe care nu o pretuiesc ca pe un mijloc de afirmare, ci doar ca pe o facilitare a apropierii de intelepciune a celor cu nuante launtrice asemenatoare alor mele.
Am mai fost sfatuit sa incerc alcatuirea unei carti, dar nu suficient de argumentat incit sa ma convinga ca un asemenea demers ar fi viabil. Pina una, alta e limpede ca cei ce cauta intelepciune in timpurile astea au din belsug unde sa o afle, caci se adevereste o celebra profetie si pamintul s-a umplut de invatatura precum fundul marilor de apa.
Pot promite insa ca atit timp cit voi avea semne ca ce scriem aici intereseaza, si de va fi posibil, ma voi folosi de darurile primite si amintite de tine pentru a continua dialogul , binenteles atenti la sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu